• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44495 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Polanik Speer-opbergstandaard

productinformatie
Nieuw
Polanik Speer-opbergstandaard
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62787608 * € 228,–
ma. 29.04 - ma. 06.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

De Polanik Speerhouder: Compact, handzaam en praktisch
Ontdek de Polanik speerhouder, vervaardigd uit een duurzame, poedergecoate stalen constructie die deze houder een lange levensduur garandeert. Met een gewicht van slechts 8 kg en compacte afmetingen is deze speerstandaard uitermate handzaam en eenvoudig op elke gewenste plek te plaatsen. Het grote voordeel van dit stationaire model is dat u altijd een helder overzicht hebt over uw beschikbare speerwerpmateriaal, zonder dat u er één kwijtraakt, dankzij de veilige opbergmogelijkheid.

Producteigenschappen:
  • Materiaal: Poedergecoate stalen constructie
  • Afmetingen: 86x42x36 cm
  • Gewicht: 8 kg
  • Kleur: Rood-Wit

Of u nu een professionele atletiektrainer bent of faciliteiten beheert voor scholen of sportverenigingen, deze Polanik speerhouder is de betrouwbare keuze voor het ordelijk en veilig bewaren van uw werpsperen. Zeg vaarwel tegen de dagen dat speerwerpmateriaal lukraak rondlag; met deze houder heeft u alles overzichtelijk en snel bij de hand.

Deze speerhouder is niet alleen een praktische, maar ook een duurzame aanwinst voor elke sportfaciliteit. Met zijn strakke design in rood-wit past hij bovendien in elke sportomgeving.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.