• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Erler Zimmer Anatomisch model "Ohr"

productinformatie
Nieuw
Erler Zimmer Anatomisch model "Ohr"
Erler Zimmer Anatomisch model "Ohr"
Erler Zimmer Anatomisch model "Ohr"
Erler Zimmer Anatomisch model "Ohr"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63136108 * € 175,–
ma. 06.05 - ma. 13.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Erler Zimmer Anatomisch Model "Oor": Met Uitneembare Onderdelen
Het anatomisch model "Oor" van Erler Zimmer biedt een gedetailleerde weergave van de complexe structuur van het menselijk oor, essentieel voor gebruik in praktijken, ziekenhuizen en revalidatiecentra. Dit model maakt het mogelijk om de samenstelling van het oor, inclusief het trommelvlies met de gehoorbeentjes - de hamer (malleus), aambeeld (incus) en stijgbeugel (stapes) - gedetailleerd te tonen. De slakkenhuis (cochlea), het labyrint, en de zenuwen (vestibulaire en cochleaire zenuw) zijn eveneens uitneembaar. Bovendien is er de optie om een helft van het slakkenhuis te verwijderen voor een nog betere visualisatie.

Productdetails:
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen (LxBxH): 36x16x20 cm
  • Gewicht: ongeveer 1 kg

Dit anatomisch model van het oor is een onmisbaar hulpmiddel voor eenieder die zich bezighoudt met de gezondheidszorg en onderwijs, van audiologen tot aan fysiotherapeuten. Het biedt een heldere, gedetailleerde weergave van het oor, wat bijdraagt aan een beter begrip en educatie van de complexe werking van het gehoor.

Het anatomisch oormodel van Erler Zimmer is door zijn nauwkeurige details niet alleen een praktische educatieve tool, maar ook een visueel aantrekkelijk object voor demonstraties en uitleg aan patiënten en studenten.

Dit gedetailleerde model is de perfecte aanvulling voor iedere educatieve setting binnen de gezondheidszorg, waar duidelijkheid en nauwkeurigheid van groot belang zijn. Het biedt een uitstekende manier om de anatomie en werking van het oor te verduidelijken.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.