• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

TimeTex Duurklok "Automatisch" Tafel/ wandmodel

productinformatie
TimeTex Duurklok "Automatisch" Tafel/ wandmodel
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62901709 * € 46,99
wo. 31.07 - vr. 02.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De "automatische" klok als tafel- / wandmodel is een timer die de verstreken tijd duidelijk weergeeft met een innovatief verkeerslichtsysteem.

 • Weergave van de huidige resterende tijd met behulp van een verkeerslichtsysteem
 • Akoestisch signaal na afloop van de tijd
 • Geen batterijen nodig dankzij automatische werking
 • Uitklapbare voeten en muurhanggaten (tafel / wandmodel)
 • Achterkantmagneet voor bevestiging op metalen oppervlakken

Beschrijving van het product

Voor effectief tijdbeheer

De TimeTex timer "Automatik" voor op bureau of aan de muur biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om de tijd te beheren, perfect voor het klaslokaal, kantoor of zelfs thuis. Met een simpele draai aan de knop stelt u de tijd tot maximaal 60 minuten in, waardoor deze timer bijzonder gebruiksvriendelijk is. Het toestel kan dankzij de uitklapbare standaards zonder moeite op een tafel geplaatst worden, terwijl het ook mogelijk is om de timer met behulp van een ophanggat aan de muur te bevestigen. Voor nog meer flexibiliteit zorgt de magneet aan de achterkant, zodat de timer aan metalen oppervlakken kan worden bevestigd.

Deze TimeTex timer verandert de manier waarop u de tijd beheert. Door een overzichtelijk stoplichtsysteem weet u altijd precies hoeveel tijd er nog is. Het systeem werkt in drie fasen: groen, geel en rood, vergelijkbaar met een verkeerslicht. Als de timer op groen staat, heeft u nog ruim de tijd. Acht minuten voor het einde schakelt het signaal over naar geel, wat betekent dat het einde nadert. De rode fase geeft aan dat er nog slechts drie minuten resteren. Een duidelijk geluidssignaal klinkt zodra de tijd volledig verstreken is, zodat u nooit een belangrijk moment mist.

Produktdetails:
 • Materiaal: Kunststof
 • Afmetingen (LxB) voor zowel tafel- als wandmodel: 19,0 x 19,0 cm
 • Automatik-functie zorgt voor een licht auditief tikken
 • Kleur behuizing: Antraciet
 • Maximaal in te stellen tijd: 60 minuten

De TimeTex "Automatik" timer is een essentiële aanwinst voor iedereen die efficiënt zijn tijd wil indelen. Dankzij het intuïtieve design en de veelzijdige bevestigingsmogelijkheden is deze timer perfect geschikt voor gebruik in beroepsmatige en educatieve omgevingen.
Innovatie door het bekende
Met het verkeerslichtsysteem kunt u in één oogopslag zien in welke tijdfase u zich bevindt en hoeveel tijd u nog heeft. Een snelle blik op de timer is voldoende. De wijzerplaat lijkt op die van een klok. De "automatische" tijdklok combineert bekende elementen om tijdbeheer zo effectief mogelijk te maken. De tijdklok helpt u de tijd in de gaten te houden - ideaal voor het lesgeven op scholen en universiteiten - tijdens lezingen of schriftelijke examens.

Met deze timer kunt u uw tijd effectief en gemakkelijk beheren. Koop de automatische timer.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.