• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45090 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Jongleerset Reuze jongleerset

productinformatie
Set
Sport-Thieme Jongleerset Reuze jongleerset
Art.-nr. Prijs (174-delige set) Levertijd Aantal (174-delige set)
W0-B61361706 * € 1639,–
ma. 14.10 - wo. 16.10
U bespaart € 538,34
Set-bestanddelen 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De grote Sport-Thieme jongleerset 'Reuze jongleerset' voor kinderen en tieners is ontworpen voor een klasgrootte van 30 leerlingen.
 • Array
 • Array
 • Array

Beschrijving van het product

Array

Het Sport-Thieme Jongleerset "Riesengroß" biedt kinderen en jongvolwassenen de perfecte introductie tot de kunst van het jongleren. Of het nu gaat om gebruik in scholen of bij sportclubs, dit uitgebreide pakket stelt beginnende jongleurs in staat om verschillende technieken te verkennen en te oefenen. Dit veelzijdige pakket omvat 2 Qu-Ax Outdoor eenwielfietsen "Luxus", 8 Devil-Sticks, 24 jongleerringen met een diameter van 33 cm, 8 grote Diabolos, 60 jongleerdoeken van 65x65 cm, 12 neon-jongleerkegels en 60 Bean-Bags "Original". Jongleren verbetert niet alleen de coördinatie en behendigheid, maar biedt ook de gelegenheid om deze vaardigheden uit te dagen en te ontwikkelen door te jongleren op een eenwielfiets of met kegels, ringen en beanbags.

 • Complete set voor groepen: ideaal voor scholen en sportclubs
 • Bevat 2 Qu-Ax Outdoor Eenwielfietsen "Luxus" voor extra uitdaging
 • 8 Devil-Sticks, 24 jongleerringen ø 33 cm, 8 grote Diabolos en 12 neon-jongleerkegels voor divers jongleerplezier
 • 60 jongleerdoeken (65x65 cm) en 60 Bean-Bags "Original" voor het oefenen van verschillende technieken
 • Verbeter coördinatie en behendigheid op een leuke en uitdagende manier

Dit Jongleerset "Riesengroß" van Sport-Thieme is een ideale keuze voor het aanleren en bevorderen van coördinatie en behendigheid bij kinderen en jongvolwassenen. Met zijn grote verscheidenheid aan onderdelen biedt het ongeëvenaarde kansen voor zowel leren als plezier in diverse educatieve en sportieve omgevingen.
De Sport-Thieme jongleerset 'Reuze jongleerset': zelfvertrouwen kweken
Met de grote jongleerset hebt u een zeer uitgebreide jongleeruitrusting. Wie verwondert zich niet over de artiesten in het circus of op televisie wanneer ze met bewonderenswaardig gemak kegels, jongleerringen of -ballen door de lucht slingeren? Welk kind droomt er niet van om jongleur of artiest te worden? Daarom hoeft u het kinderen niet lang te vragen - jongleermateriaal oefent een zeer grote aantrekkingskracht uit op kinderen en jongeren. In het concept van het kindercircus ontwikkelen kinderen met een motorische achterstand ambitie, vinden ze plezier in beweging en activiteit en worden ze spelenderwijs beter. In de circusring krijgen de kinderen applaus en zelfvertrouwen.

Bestel nu de Sport-Thieme jongleerset 'Reuze jongleerset'.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.