• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44498 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Trekveer voor tschoukballframe

productinformatie
Sport-Thieme Trekveer voor tschoukballframe
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63143807 * € 6,99
di. 23.04 - do. 25.04

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Gemaakt van robuust materiaal

Beschrijving van het product

Zoekt u een robuuste en duurzame oplossing voor uw sportfaciliteiten of recreatiegebied? Onze stalen haringen bieden de perfecte uitkomst. Met een lengte van ongeveer 20 cm en een gewicht van circa 150 g, zijn deze haringen ontworpen om stevigheid en stabiliteit te garanderen. Of u nu buitenactiviteiten organiseert, sportevenementen opzet of speeltoestellen stevig wilt verankeren, deze haringen zijn uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Deze haringen zijn vervaardigd uit hoogkwalitatief staal, waardoor ze niet alleen stevig zijn, maar ook bestand tegen de elementen. U kunt rekenen op een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Ze zijn makkelijk te hanteren en te installeren, wat tijd bespaart bij het opzetten van uw projecten.

  • Materiaal: Staal, voor maximale duurzaamheid
  • Afmetingen: Lengte van ca. 20 cm, geschikt voor diverse toepassingen
  • Gewicht: Ca. 150 g, zwaar genoeg voor stabiliteit, licht genoeg voor eenvoudige hantering

Deze stalen haringen zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame bevestigingsoplossingen. Ideaal voor sport- en recreatieactiviteiten waarbij veiligheid en stabiliteit voorop staan.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.