• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Zitkussen

productinformatie
Sport-Thieme Zitkussen
Sport-Thieme Zitkussen
Sport-Thieme Zitkussen
Sport-Thieme Zitkussen
Sport-Thieme Zitkussen
Sport-Thieme Zitkussen
Art.-nr. Prijs (6-delige set) Levertijd Aantal (6-delige set)
W0-B62781701 * € 114,–
vr. 19.07 - di. 23.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De korrelkussens zijn een praktische zitplaats: u kunt de kussens gebruiken als zitkussens als u op de grond zit of als extra stoelkussen.
  • Praktische zitplaatsen voor kleine groepen
  • Gevuld met korrels
  • Met synthetisch leren hoes - gemakkelijk schoon te maken

Beschrijving van het product

Meer dan enkel zitten

Het Sport-Thieme Granulaatkussen voor peuterspeelzaal en school

De granulaatkussens van Sport-Thieme zijn een echte uitnodiging voor kinderen om even te gaan zitten. Deze kleurrijke zitkussens zijn gevuld met granulaat, wat een comfortabele ervaring biedt tijdens het zitten. Ze zijn bekleed met een duurzame kunstlederen hoes (100% polychloride), waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik in een dynamische omgeving zoals de peuterspeelzaal of school. Het schoonmaken en desinfecteren van de kussens na gebruik is kinderspel, wat helpt om een hygiënische omgeving te behouden.

Productdetails:
  • Füllmaterial: Granulaat
  • Hoes gemaakt van kunstleder (100% polychloride)
  • Afmetingen (øxH): 35x4 cm
  • Set van 6 granulaatkussens

De Sport-Thieme granulaatkussens zijn niet alleen praktisch, maar ook bijzonder duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, wat ze een uitstekende keuze maakt voor ieder klaslokaal of kinderdagverblijf. Deze zitoplossingen bieden comfort en zijn in staat om de dynamiek van iedere leeromgeving bij te benen, wat bijdraagt aan een plezierige en leerzame ervaring voor de kinderen.
Zitten, balanceren en voelen
Op de korrelkussens zitten is een genot - of het nu op de grond is of in een stoel - zitten wordt overal een plezier. Maar het zitkussen zorgt ook voor afwisseling in speelruimtes of bij sportlessen: de kinderen kunnen balanceren op de ronde zitjes. Als je op blote voeten balanceert, zorgt het kussen met granulaatvulling voor een voelbare stimulatie. Dit maakt de korrelkussens ideaal voor bewegingsgebieden en het prikkelen van de zintuigen.

Breng kleur en variatie naar de kleuterschool, school en club en bestel vandaag nog de korrelkussens.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.