• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Malmsten Zwemlijn-randbescherming 'Lane Line Slider'

productinformatie
Malmsten Zwemlijn-randbescherming 'Lane Line Slider'
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62450302 * € 349,–
vanaf 4 per € 329,–
vr. 30.08 - vr. 06.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


[De Malmsten zwemlijnglijder "Lane Line Slider" is een grote hulp bij het opzetten en afbreken van de Malmsten wedstrijdzwemlijn.
  • Laat lijnen soepel in en uit het zwembad glijden
  • Materiaalsparende op- en afbouw van Competitor-lijnen
  • Langere levensduur

Beschrijving van het product

Beschermt zwemlijn en zwembadrand

De Malmsten Zwemlijnbescherming "Lane Line Slider" mag dan klein en onopvallend lijken, maar deze slimme uitvinding biedt een enorme ondersteuning bij het plaatsen en verwijderen van zwemlijnen. Plaats de "Lane Line Slider" simpelweg aan de rand van het zwembad – een rubberen rand beschermt het zwembad en zorgt voor een stabiele, slipvrije positie. Leid de lijn dan over de glijbaan en berg het apparaat weer op. Dankzij de L-vormige positionering over de rand van het zwembad, voorkomt het dat zwemmers de lijn aan de rand van het zwembad vasthaken. Met deze hulpmiddel is het voor één persoon mogelijk om de lijnen zelfstandig, vloeiend te plaatsen en te verwijderen, zonder dat een tweede hand nodig is om de lijnen te ontwarren. Dit maakt niet alleen het opzetten en afbreken van zwembanen gemakkelijker en sneller, maar ook veiliger voor zowel de rand van het zwembad als de zwemlijnen zelf. Of u nu een zwembad klaarmaakt voor een competitie of het weer in originele staat terugbrengt na afloop, de "Lane Line Slider" wordt al snel een onmisbaar gereedschap, vooral wanneer regelmatig zwemlijnen verplaatst moeten worden. Daarbij is deze zwemlijnglijbaan gemaakt van krasbestendig kunststof dat tevens beschermd is tegen UV-straling.

  • Gefabriceerd uit duurzaam kunststof, zonder scherpe randen voor extra robuustheid
  • Gewicht: 1,7 kg

Een onmisbare toevoeging voor elk zwembad, de Malmsten Zwemlijnbescherming "Lane Line Slider" maakt het klaarmaken van wedstrijd- en trainingsbanen een stuk gemakkelijker en veiliger. Dit handige gereedschap zorgt ervoor dat uw zwemomgeving optimaal functioneert, zonder schade aan zwemlijnen of zwembadrand.
Haal de kleine helper, die de op- en afbouw van de Malmsten wedstrijdzwemlijnen vergemakkelijkt en de levensduur van de wedstrijdlijnen evenals de zwembadranden verhoogt - de Malmsten zwemlijnenglijder „Lane Line Slider“!

Technische details

Toepassingsgebied
Buitenzwembad, Zwembad
Materiaal
Kunststof
Maat
62x38x44 cm
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.