• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45090 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Airkraft Waterobject "Camel Nelly"

productinformatie
Airkraft Waterobject "Camel Nelly"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B61148608 * € 1846,–
ma. 02.09 - ma. 09.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Het Airkraft waterspeelgoed "Camel Nelly" is het speeltoestel voor het buiten- of binnenzwembad. Om te klimmen, rijden of naar beneden glijden.
 • Licht- en chloorbestendig materiaal voor langdurig waterplezier
 • Voor veelzijdig gebruik, ook in zeewater
 • Tweelagig trevira weefsel voor meer veiligheid
 • Opblaastijd: 5 min.
Made in Germany

Beschrijving van het product

Maximaal plezier

Ontdek onze nieuwste aanwinst: de ultieme sport- en speluitrusting, perfect voor elke uitdaging die uw sportevenement, schoolactiviteit of therapeutische sessie met zich meebrengt. Deze veelzijdige uitrusting is niet alleen ontworpen om de tand des tijds te weerstaan door de extreem scheurbestendige eigenschappen, maar is ook bestand tegen zeewater, wat het perfect maakt voor gebruik in verschillende omgevingen. Of uw activiteiten nu plaatsvinden op het land of in het water, onze uitrusting is klaar voor de uitdaging. Elk stuk wordt geleverd inclusief een draagcilinder, zodat vervoer en opslag altijd gemakkelijk en probleemloos zijn.

Wanneer u besluit deze essentiële uitrusting toe te voegen aan uw collectie, kunt u verwachten dat het product wordt geleverd zoals getoond in de afbeeldingen. Wij begrijpen echter dat elke klant of organisatie eigen, specifieke voorkeuren heeft. Daarom bieden we de mogelijkheid om te kiezen uit een reeks levendige kleuren, waaronder rood, geel, groen, blauw, wit en roze, zodat u uw uitrusting perfect kunt afstemmen op uw teamkleuren of thema. Heeft u een voorkeur voor een specifieke kleur? Laat het ons weten, en wij zorgen voor een oplossing die aan uw wensen voldoet.

 • Extreem scheurbestendig voor duurzaam en langdurig gebruik
 • Bestand tegen zeewater, waardoor het geschikt is voor activiteiten in allerlei omgevingen
 • Inclusief een praktische draagcilinder voor gemakkelijk vervoer en opslag

Door te kiezen voor onze veelzijdige sport- en speluitrusting, verzekert u zich van een product dat niet alleen robuust en duurzaam is, maar ook flexibel inzetbaar in een breed scala aan activiteiten. Dit maakt het een onmisbaar item voor scholen, sportverenigingen en therapeutische instellingen die streven naar de beste kwaliteit en functionaliteit.
Leuk voor alle leeftijden - het Airkraft waterspeelgoed "Camel Nelly"

Technische details

Toepassingsgebied
Zwembad, Zwemvijver of zee
Materiaal
Trevira stof
Massa
4,0x2,5x1,0 m
Gewicht
20 kg
Min. waterdiepte
1,5 m
Veiligheidsafstand
3 m
Max. aantal gebruikers
4

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.