• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44857 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Halters

Halters & gewichten voor fitnesstraining

Halters en passende gewichten voor haltertraining behoren tot de basisuitrusting bij gewichten-training en genieten een grote populariteit: lange halters, korte halters, vuisthalters, aerobic-halters of omvangrijke haltersets, bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze in verschillende gewichtsklassen voor fitnessstudio of thuis. Heel trendy is de workout met lange halters: u verstevigd alle spiergroepen, verbetert uw uithoudingsvermogen en verbrandt veel calorieën. Nu halters kopen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Fitness halters voor krachttraining

Trainen met halters versterkt doelgerichte spieren en stimuleert de algemene fitness. Bij aerobic- en gymnastiekles hebben korte vuisthalters of kogelhalters met kunststof bekleding zich reeds bewezen. Ze liggen goed in de hand en verhogen de intensiteit van de betreffende fitness-oefening. Aerobic-halters zijn in verschillende gewichtsklassen verkrijgbaar. De lichtste versie weegt slechts 0,5 kilo, de zwaarste uitvoering ligt meestal rond de 10 kilo. Voor krachttraining tot een belasting van 30 kilo adviseren wij korte halters met schijven van gietijzer. U heeft de keuze tussen halters, waarbij de schijven vast aan de stang gelast zijn, of halterstangen met verwisselbare gewichten. Bijzonder geliefd zijn de chromen halters of de klassieke zwarte van gietijzer. Voor een geluidsarme spiertraining in de studio adviseren wij u een halter met rubberen schijven te kiezen. Een ander voordeel: het materiaal is duurzaam en roestvrij.

Haltertraining met topmerken

Snuffel door onze grote sortering halters van bekende merkfabrikanten, zoals Reebok, Kettler, Bodypump of Eleiko. Halter-equipment, halterbanken en trainingsgewichten bestelt u gemakkelijk van huis uit. Wij leveren u van kleine halters tot grote haltersets, of het nu is voor een vereniging, praktijk of fitnesscenter. Voor functionele krachttraining met éénhand-halter zoals korte halter, Kettlebell, gymnastiekhalter of gewichtstraining met tweehand-halters zoals lange halters, SZ-halterstang of vibratiehalter: oefeningen met halters etc. kunnen voortreffelijk thuis getraind worden in een eigen krachtruimte of zelfs in de woonkamer. Onze tip voor het oefenen in een cursus: handige halterstandaards zijn een ideale trainingshulp: een goed overzicht van de beschikbare handgewichten zorgt ervoor dat de deelnemer snel een keuze kan maken uit alle halters.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.