• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Blackroll

The Blackroll: voor efficiënte fasciatraining

Verbeter uw training met een voordelige zelfmassage met een hoogwaardig product van Blackroll: hier bij Sport-Thieme vindt u precies de juiste fasciatrainer voor uw fasciatraining. Bestel nu!
Filter
Materiaal
Prijs
Type product
Close
Filter
Materiaal
Prijs
Type product
Close

Blackroll - Het verhaal van een jong bedrijf

Blackroll werd in 2007 opgericht door Jürgen Dürr. Het merk ontving de eerste prijs voor hun aanbod met het grootste voordeel in 2009. Het innovatieve bedrijf ontwikkelt met therapeuten, wetenschappers en artsen om producten te ontwikkelen die gunstig zijn voor de gezondheid. Blackroll legt bijzondere nadruk op de kwaliteit van de afzonderlijke producten. Ze worden vervaardigd in Duitsland, kunnen worden gerecycled, zijn bijzonder robuust, behouden hun warmte en voldoen aan DIN ISO 9001: 2000. In de tussentijd produceert het bedrijf Blackroll niet alleen fascia-rollen, maar biedt het ook fascia-ballen, fascia-sticks, lusbanden of massage-apparaten voor individuele triggering.

Blackroll - met fascia-training tot een succes

De innovatieve fascia-rollen van het merk Blackroll hebben onlangs hun weg gevonden naar fitnessstudio's, clubs en therapiecentra. Terecht, want de kleine rollen kunnen een groot verschil maken. Onze spieren kunnen het beste werken wanneer het weefsel dat hen omringt (de fascia) los is en van goede doorbloeding wordt voorzien. Het fascia-systeem kan worden gezien als een duikpak dat de spieren omsluit. Als dit complexe systeem van fascia gespannen en te strak is, kunnen de spieren slechts in beperkte mate werken en kan regeneratie na inspanning worden vertraagd. 

Blackroll fascia roll voor een losgemaakt fasciaweefsel

Door zelfmassage van het bindweefsel masseert, maakt en verbetert men de regeneratie , Nu loont je training, want alleen met een los en goed functionerend fasciaweefsel kunnen de spieren groeien en de fitnessprestaties worden verbeterd. Het merk Blackroll biedt u hoogwaardige fascia-rollen die uw bindweefsel kunnen verbeteren. Verschillende ontwerpen, maten en hardheden kunnen gemakkelijk online worden besteld in ons grote assortiment. Of het nu de Blackroll Orange, Blackroll Mini of de Blackroll Standard is: kies uw optimale fascia-rol van Blackroll en verhoog uw fitheid en welzijn door zeer individuele oefeningen.

Blackroll-aankoop: ideaal voor zelfmassage

Veel recreatieve sporters en professionals gebruiken het populaire Blackroll-merk ook voor regeneratie na een intensieve training en willen blessures voorkomen. De zelfmassage in training met de fascia roller van Blackroll kan daarom op verschillende manieren worden gebruikt: het vergroten van de flexibiliteit, het verbeteren van de bloedsomloop, het voorkomen van spierbeschadiging, het versterken van welzijn en de eigen conditie zijn mogelijk.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.