• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Klimmen

Klimmen: indoor en outdoor

Klimwanden vor Klimmen in verschillende maten voor binnen en buiten: met Sport-Thieme plaatst u een professionele en veilige klimmuur. In de klim-shop vindt u complete klim- en boulderwanden zoals modules voor sporthallen, recreatieve instelling, klimparken of therapie ruimtes. Een basisassortiment aan klimgrepen is meestal inbegrepen. Sport-Thieme biedt ook een modulaire serie aan die speciaal geschikt is voor therapie-klimwanden.

Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Klimmuren voor indoor en outdoor
Boulderen en klimmen is „IN“ bij kinderen en jongeren net als bij volwassenen. In vele scholen wordt er reeds geklommen in de sportles. Ook in de therapie heeft het klimmen zich al succesvol bewezen in de behandeling van rugproblemen. Als basisuitrusting heeft u een klimmuur en klimgrepen nodig met dewelke u een klimroute uitstippelt. Klimwanden zijn er in verschillende maten en materialen. Naast hout wordt er vooral kunststoffen rots imitatie gebruikt.

Verplaatsbare en vaste klimmuren
Voor outdoor gebruik heeft u robuuste en weerbestendig klimwanden nodig. Mobiele klimrotsen of klimtorens geven veel plezier bij evenementen en outdoor happenings. Om te klimmen in sporthallen zijn de vast geïnstalleerde klimwanden die aan de muren vastgeschroefd worden het best geschikt. Een uitsteeksel zorgt voor extra moeilijkheid. Bij sommige modellen kunnen ook de individuele elementen kantelen, zodat diverse felle uitsteeksels ontstaan. U kunt uw klimwand zeer flexibel plaatsen met individuele klimwand modules. Sport-Thieme biedt ook een modulaire serie aan die speciaal geschikt is voor therapie-klimwanden.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.