• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Slagspelen

Slagspelen voor vrije tijd en onderricht

Slagspelen voor sportonderricht of gewoon voor de speelpret thuis vind je heel makkelijk én voordelig bij Sport-Thieme. Ons assortiment aan controlespelen is zeer uitgebreid en omvatten van junior tennis tot badminton, van quickbal tot shuttlebus.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Slagspelen kopen: speelpret voor groot en klein

Controlespelen die zowel voor kinderen , jeugd als voor volwassenen een heleboel plezier betekenen. Men hoeft hier geen speciale techniek aan te leren – na een beetje oefenen kan men hier reeds met volle overgave spelen. Maar deze slagspelen komen niet enkel tot hun recht in groepsverband. En het is zeker een aanrader om één of meerdere controlespelen mee op verlof te nemen. Zo zorgt beachbal of badminton-tennis op het strand altijd wel voor een aangename afwisseling.

Slagspel in verschillende varianten

Bij Sport-Thieme vind je wellicht vele controlespelen die je nog niet kent. Heb je soms al eens Indiaca gespeeld? Dit spel heeft een zuid amerikaanse oorsprong en wordt als vrije tijdspel steeds populairder. De Indiacabal wordt met de vlakke hand over een net geslagen en wordt in teamverband gespeeld, zoals bv. volleybal. Ondertussen is dit controlespel zelfs al tot georganiseerd wedstrijdspel uitgegroeid. De turn indiacabal vind je natuurlijk ook bij Sport-Thieme. Ontdek nu de grote keuze: hier vind je controlespelen voor kinderen en volwassenen van elke leeftijdsklasse.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.