• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Trampolines

Hoogwaardige trampolines voor kinderen en volwassenen

Wilt u een trampoline van hoge kwaliteit kopen? Bij ons vindt u bijzonder exclusieve en duurzame kleine en grote trampolines voor kinderen en volwassenen - ideaal voor de tuin, fitness, revalidatie of speelplaats. Uw nieuwe trampoline krijgt u heel eenvoudig: u bestelt hier gemakkelijk online in de grote Sport-Thieme trampolinewinkel en wij leveren betrouwbaar op het door u gewenste adres!
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Zielgruppe
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Gebruiksgebied
Zielgruppe
Prijs
Type product
Close

Hoe groot moet mijn nieuwe trampoline zijn?

Een trampoline met een diameter van 330 cm is een goede keuze voor beginnende kinderen. Gevorderde kinderen of tieners kunnen goed springen op grotere modellen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een trampoline?

In het algemeen moet er rondom een trampoline aan alle kanten 2m ruimte zijn - zoals ruimte van bomen en hekken. Voor openbare ruimtes moet u de geldende veiligheidszones en specificaties van de ondergrond volgens DIN in acht nemen.

Welke trampolinevering is het beste?

Als u om gezondheids- of medische redenen een trampoline koopt, is een trampoline met rubberen touwen aan te bevelen, omdat deze zachter schommelt. Voor fitness sport of vrije tijd is een trampoline met stalen veren goed voor maximaal springplezier.

Welke trampolinevorm moet ik kopen?

Een ronde trampoline wordt aanbevolen voor kleinere kinderen en beginners: Hier wordt de veerkracht optimaal verdeeld omdat de veren allemaal even strak staan. Daardoor worden de kinderen altijd naar het midden getrokken - een bijzonder veilige springervaring. Vierkante of ovale vormen zijn geschikt voor jongeren en ervaren springers.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.