• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  40769 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Trampolines

Trampoline kopen: hier vind je het gepaste model

Trampolines voor de tuin, voor vrijetijdsmomenten, voor de fitness training of voor de prestatiesport: bij Sport-Thieme vind je de volledige assortiment. De hoogwaardige sporttoestellen van grote merkproducenten zoals bijvoorbeeld Eurotramp, Berg en Trimilin voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Tevens zijn allerlei vervangstukken zoals veren, rubberen afdekkappen of randbescherming voor de trampolines verkrijgbaar.
Filter
Filter

Trampolines voor vrije tijd, fitness en wedstrijden
Trampolinespringen oefent op kinderen een bijzondere fascinatie uit. Springen, spelen en zich gewichtloos gevoel is niet alleen reuze leuk maar het bevordert tevens het evenwichtsgevoel en verbetert de coördinatie en lichaamsbeheersing. Trampolinespringen traint bovendien vele spieren over het ganse lichaam en verbrandt een heleboel caloriën. Daardoor zijn trampolines tevens populaire fitnesstoestellen voor thuis. Op professioneel gebied is trampolinespringen een wedstrijddiscipline en sinds het jaar 2000 ook een olympische discipline.

Trampolines: voor elk gebruik het gepaste model
Als tuin- of kindertrampoline heb je de keuze tussen monteerbare modellen en trampolines die gelijk met de bodem lopen. Voor deze laatsten moet er een gepast gat worden gegraven. Hou zeker rekening met de aangeraden veiligheidvoorschriften. Bescherm uzelf bijvoorbeeld met een veiligheidsring tegen het gevaarlijk neerkomen. De minitrampoline is ideaal voor fitnessoefeningen. Deze neemt niet veel plaats in en is geschikt zowel in- als outdoor. Wedstrijdtrampolines zijn groter en hebben een uitzonderlijk sterk springdoek. Bij Sport-Thieme vind je tevens vervangstukken en accessoires voor tranpolines.