• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45090 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Beach soccerdoel

productinformatie
Sport-Thieme Beach soccerdoel
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B61150201 * € 1742,–
vanaf 2 per € 1639,–
ma. 23.09 - ma. 30.09

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Made in Germany

Beschrijving van het product

Het Sport-Thieme Beachsoccer-Doel is ontworpen voor intensief gebruik en perfect voor zowel professionele als recreatieve beachsoccerwedstrijden. Dit robuuste doel is vervaardigd uit superstevig aluminium, met hoeken die nauwkeurig zijn gelast voor extra stabiliteit. De opvallende eigenschap van dit doel is de mogelijkheid om het snel en zonder gereedschap te monteren, wat het een ideale keuze maakt voor strandevenementen of tijdelijke opstellingen. Voor een stevige plaatsing zorgen de speciale bodemhulzen, die slechts een simpele ingraving vereisen om het doel veilig en bewegingsvrij te houden.

Details van het product bevatten:
  • Een complete levering, inclusief beach-bodemhulzen voor een gemakkelijke installatie
  • Afmetingen (LxB) van 5,50x2,20 meter, waarbij het bovenste deel 80 cm diep is
  • Een heldere gele kleur met een duurzame poedercoating die zorgt voor zichtbaarheid en weerstand tegen corrosie

Dit Beachsoccer-Doel van Sport-Thieme is dus niet alleen een blikvanger door zijn kleur, maar ook een symbool van duurzaamheid en gebruiksgemak op het strand. Met een formaat dat voldoet aan de enthousiastelingen van beachsoccer, staat dit doel klaar om het middelpunt te zijn van zowel spannende wedstrijden als casual spel.

Specifiek ontworpen voor de liefhebbers van strandvoetbal, staat dit doel garant voor jaren speelplezier. Het is een perfecte keuze voor scholen, sportclubs en recreatiecentra die de beste kwaliteit willen bieden aan hun beachsoccer-activiteiten.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.