• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  40769 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Trainingshulpmiddelen

Trainingshulpen: afwisselend en efficiënt

Trainingshulpmiddelen zijn kleine toestellen die veel afwisseling brengen in uw training. Met onze trainingshulpmiddelen voor voetbal verbetert u met groot plezier uw dribbels, springkracht, uithouding, reaktievermogen, kracht en snelheid. Of u nu zoekt naar vrije trapdummys, slalompalen, mini-horden, coördinatieladders, Gewicht sleeën: de Sport-Thieme on-line shop biedt u een brede waaier aan materialen, zowel geschikt voor gebruik in clubs, op school of bij u thuis.
Filter
Filter

Trainingshulpen bij de training.
De trainer bereidt zijn ploeg voor op alles wat kan gebeuren in de 90 minuten speeltijd. De laatste jaren heeft de techniek meer en meer aan belang gewonnen. Naast het oefenen van balcontroles, passes, doeltrappen,....trainen voetbalspelers ook op kracht, snelheid en reaktievermogen. Weerstandstraining vergt inspanningen van het hele lichaam, of u nu loopt met een speed valscherm of dat u met een Reivo-band aan een ploegmaat verbonden bent.

Trainingshulpen in sets.
Het aanbod aan trainingsmethodes voor een efficiënte voetbaltraining is zeer uitgebreid en divers: bij SPORTIME vindt u een even omvangrijk aanbod aan trainingshulpen. U gebruikt best een trainingsset: bij SPORTIME vindt u een grote keuze aan speciale sets voor voetbaltraining, die u toelaten een afwisselend en innovatief trainingsprogramma op te stellen. In de sets vindt u slalompalen, coördinatieladders,hoepels en ringen, springtouwen en kegels,....; met deze artikelen bouwt u leuke en steeds wisselende parcours. Ontdek de grote waaier aan trainingshulpen bij SPORTIME.