• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44857 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Voetbaldoelen

Voetbaldoelen voor sportclubs of de tuin

Voetbaldoelen voor clubs, scholen of trapvelden: bij Sport-Thieme vindt u een grote keuze aan hoogwaardige doelen en netten in verschillende maten voor uiteenlopend gebruik. Een voetbaldoel moet vooral stabiel zijn en mag zeker niet omvallen. De volledige gelaste constructies zijn zeer robuust. De geschikte accessoires voor de doelen, zoals netten, doelverankeringen, grondbussen en bodemframes zijn evenzeer verkrijgbaar in onze voetbal-shop.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Voetbaldoel kopen -  grote keuze

Voetbaldoelen zijn essentieel voor het voetbalspel. Volgens de speelwijze worden er verschillende maten van doelen gebruikt. De grote doelen voor wedstrijden hebben vastgelegde maten, de afmetingen worden volgens de KBVB- en FIFA-richtlijnen bepaald. De binnenmaat bedraagt tussen beide palen exact 7,32 meter en 2,44 meter tussen de bodem en de dwarslat. De jeugddoelen zijn kleiner en hebben een binnenmaat van 5 x 2 meter. Als u een doel wil aanschaffen voor vrijetijds- of jeugdinstellingen, zijn de kleinere mobiele minidoelen van bijvoorbeeld 2x3 meter best geschikt. Deze kunt u gebruiken voor verschillende sporttakken en zijn hierdoor zeer veelzijdig.

Voetbaldoel veilig opstellen

Veiligheid voor alles, ook bij een voetbaldoel. Voor een veilige stand zorgen bijvoorbeeld de bodemankers of grondbussen, waar de palen vast verankert worden. Wanneer er geen mechanische verankering mogelijk is zoals op kunstgrasvelden, dan worden de doelen met gewichten verzwaard tegen het omvallen. De grote doelen met geïntegreerde gewichten zijn zeer populair, omdat deze verplaatsbaar zijn en uitgerust zijn met een moderne omkiepbeveiliging. Let bij aankoop zeker op de TÜV en GS-keuring. De vandalismebestendige en volledig gelaste doelen van aluminium zijn ideaal voor de publieke trapvelden.

Doeltype Doeldiepte Contragewicht
Jeugddoel (5x2 m) 1,0 m
1,5 m
2,0 m
200 kg
125 kg
100 kg
Trainingsdoel (7,32x2,44 m) 1,5 m
2,0 m
170 kg
100 kg
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.