• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 44559 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Voetbaldoel heffer voor voetbaldoelen met ovaal profiel 120x100 mm

productinformatie
Nieuw
Voetbaldoel heffer voor voetbaldoelen met ovaal profiel 120x100 mm
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62487407 * € 195,–
ma. 29.04 - do. 02.05

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Voor alle doelen met vrije netophanging
  • Ideaal voor doelen met een netbeugelconstructie
Made in Germany

Beschrijving van het product

De Voetbaldoel-Lifter voor Voetbaldoelen met Ovaalprofiel 120x100 mm: Het Onmisbare Accessoire
De voetbaldoellifter voor voetbaldoelen met een ovaalprofiel is hét essentiële gereedschap voor alle doelsystemen met staanders van ovaalprofiel die geplaatst zijn in grondhulzen. Daarnaast is het perfect geschikt voor doelen met een vrije netophanging en netboogconstructie, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor uw voetbaluitrusting.

Productgegevens:
  • Afmetingen: 120x100 mm
  • Kleur: Zilver

Deze lifter is ontworpen voor eenvoudige en efficiënte verwijdering en plaatsing van voetbaldoelen, waardoor het werk van onderhoudspersoneel en beheerders aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Het sterke en duurzame ontwerp garandeert een lange levensduur, zelfs bij frequent gebruik.

Dit product is een uitstekende keuze voor sportfaciliteiten en voetbalverenigingen die streven naar professionaliteit en efficiëntie in het beheer van hun voetbaldoelen. Ontdek hoe deze voetbaldoellifter uw speelveld kan transformeren en de levensduur van uw doelen kan verlengen.

Dankzij de voetbaldoellifter voor doelen met een ovaalprofiel kunnen sportfaciliteiten en scholen hun voetbalterreinen efficiënt onderhouden, wat bijdraagt aan een veiliger en professioneler sportomgeving.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.