• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45090 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Reuzentol

productinformatie
Sport-Thieme Reuzentol

Diameter: 140 cm

Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B61277917 * € 268,–
di. 02.07 - wo. 03.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Bevorder met de Sport-Thieme reuzencirkel de motoriek en de groepsdynamiek. Om de grote cirkel in rotatie te krijgen moeten de deelnemers de spierkracht gericht gebruiken en coördineren.
 • Voor 4 kinderen of 2 volwassenen
 • Stabiele kunststof, veilig afgeronde randen
 • Belastbaar tot 160 kg
Made in Germany

Beschrijving van het product

Beproefde praktijken in therapie en spel

De Sport-Thieme Mega Kreisel: Een draai aan speelplezier
De Mega Kreisel van Sport-Thieme wekt onmiddellijk speelplezier op dankzij zijn uitnodigende, felrode kleur. Deze robuuste kunststof schaal met zijn kindvriendelijke, afgeronde randen biedt plek voor vier kinderen of twee volwassenen. Het spel in de Mega Kreisel, waarbij door fysieke inspanning wordt geschommeld, gewiebeld en gedraaid, is niet alleen uitermate leuk, maar stimuleert ook sociale vaardigheden zoals samenwerken en rekening houden met elkaar.

Productdetails:
 • Materiaal: Kunststof
 • Afmetingen: ø 140 cm, H: 40 cm
 • Gewicht: Ongeveer 10 kg
 • Kleur: Rood

Dit dynamische speeltoestel is een perfecte aanvulling op elke speelplaats of therapeutische instelling, waar het spelenderwijs bijdraagt aan de ontwikkeling van lichaam en sociale interactie.

Dankzij de heldere rode kleur en de veilige, robuuste constructie verzekert de Mega Kreisel van Sport-Thieme niet alleen veel speelplezier, maar is het ook een duurzame keuze voor elke speel- of leeromgeving. Het is onmiskenbaar een fantastisch product dat enerzijds uitnodigt tot actief spelen en anderzijdseen bijdrage levert aan de ontwikkeling van belangrijke sociale vaardigheden.
Sport-Thieme Reuze tol voor kinderdagverblijven, kleuterscholen, scholen en therapie
De grote rocker bowl heeft een hoge aantrekkingskracht en is een populaire attractie voor elke speelruimte in kinderdagverblijven, kleuterscholen en peuterspeelzalen. De grote tol zorgt voor afwisseling in de lichamelijke opvoeding. Dankzij het formaat en de stabiliteit kan de grote tol ook gebruikt worden door jongeren en volwassenen met een normaal gewicht. Naast veel schommel- en draaiplezier biedt de top ook vestibulaire stimulatie. Daarom is de grote tol bij uitstek geschikt voor therapeutisch gebruik - in de praktijk heeft hij zich ook bewezen bij de therapie van mensen met mentale en fysieke beperkingen.

Bestel de reuze tol nu online bij Sport-Thieme

Leveringsbonnen

 • Bezorging is tot aan de stoeprand

Veiligheid

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.