• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  51.093 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Trampolines voor turnen

Trampolines: alle soorten voor turnen

Trampolines voor in de tuin, voor recreatiecentra, voor fitness-training of voor de prestatiesport: bij Sport-Thieme vindt u de complete bandbreedte. De kwalitatieve sporttoestellen van merkfabrikanten zoals b.v. Eurotramp, Berg en Trimilin, voldoen aan de meest moderne veiligheidsvoorschriften. Ook reserve-onderdelen voor trampolines zoals veren, rubberen doppen of randbedekkingen zijn verkrijgbaar.
Filter
Filter

Trampolines voor recreatie, fitness en wedstrijd
Trampoline springen brengt voor kinderen een bijzondere fascinatie met zich mee. Springen, ronddollen en zich daarbij gewichtsloos voelen. Dat zorgt niet alleen voor veel plezier, maar stimuleert ook het evenwichtsgevoel en verbetert de coördinatie en de lichaamsbeheersing. Trampoline springen traint tevens vele spieren in het hele lichaam en verbrandt daarbij veel calorieën. Daarom zijn trampolines ook geliefd als fitness-apparaat thuis. Bij profs is trampolineturnen een wedstrijd-discipline en sinds 2000 ook een Olympische discipline.

Trampoline: voor elke toepassing het juiste model
Als tuintrampoline of kindertrampoline heeft u de keuze uit modellen om op te stellen en trampolines, die ingegraven worden. Voor deze vloertrampoline moet u een evenzo groot gat uitgraven. Let in ieder geval op de aanbevolen veiligheidsmaatregelen. Bescherming voor gevaarlijke valpartijen biedt b.v. een beschermring. Ideaal voor fitness-oefeningen is een minitrampoline. Deze neemt niet veel plaats in beslag en kan binnen en buiten opgesteld worden. Wedstrijd-trampolines zijn groter en hebben een bijzonder sterk springdoek. Bij Sport-Thieme kunt u ook reverserve-onderdelen en accessoires voor de trampoline bestellen.