• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45090 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Wandrekken

Sportraam voor fitness, rehabilitatie & kinderturnen

Sport-Thieme biedt moderne wandrekken voor turnhallen, gymnastiekzalen, praktijken en voor kinderkamers in vele verschillende uitvoeringen. Wandrekken maken efficiënte kracht en draaioefeningen mogelijk maar dienen tevens als veelzijdig speelapparaten tijdens het kinderturnen. Aan vele wandrekken kan bijkomend een optrekbaar worden gehangen. Bij Sport-Thieme vind u het juiste sportraam voor uw toepassingsgebied.
Filter
Merkartikelen
Kleur
Prijs
Type product
Close
Filter
Merkartikelen
Kleur
Prijs
Type product
Close

Houten sportrekken voor fitness, rehabilitatie en kinderturnen

Wandrekken maken onmiskenbaar deel uit van de basisuitrusting van de turnzaal en zijn ook in de fysiotherapie of in fitness studio’s populair. Ze maken een veelvoud van oefeningen voor de versteviging en stretching mogelijk omdat ze het volledige lichaam fit en gezond houden. In de rehabilitatie worden wandrekken dikwijls gebruikt voor de behandeling van rugpijnen en voor de versteviging van de spiergroepen van de romp. In turnzalen dient een wandrek bijkomend voor het inhaken van turnbanken, touwen of andere sportapparatuur. Naargelang het bevestigingssysteem kan men een wandrek langs beide kanten beklimmen of er ook doorheen klimmen. Vooral bij kinderen zijn dergelijke klimspellen zeer populair.

Wandrekken kopen: van klassiek tot buitengewoon innoverend

Wandrekken zijn uit stabiel hout vervaardigd en beschikken over vele verschillende sporten - waarvan de onderlinge kan variëren, al naargelang van de manier van opbouw. De bovenste trap heeft de meeste sporten. De klassieke modellen zijn zeer geschikt voor wandmontage in kinderkamers, die u bijvoorbeeld met het inhangen van een klimwand nog extra kan opwaarderen. Voor turnzalen bestaan er ook beweegbare of neerklapbare wandrekken, talrijke instelmogelijkheden. De wandrekken met schuine sporten bieden een volledig nieuwe klimervaring voor kinderen.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.