• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Balletspiegel

Balletspiegel voor dans en choreografie

Een balletspiegel die voor elke danszaal is geschikt, die bestel je heel makkelijk bij Sport-Thieme online. Of het nu is voor de balletschool, voor de fitness studio of voor de klassieke danszaal : bij ons vind je onbreekbare lichte spiegels voor wandmontage, massieve spiegelwanden op transsportwielen voor handige verplaatsingen en verrijdbare correctiespiegels voor individuele oefencontrole. Ballet spiegel kopen: vederlicht, dichtklap- en verrijdbaar
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Close

Een balletspiegel is een elementair onderdeel van elke zaal waar er gedanst wordt
Bij klassiek ballet, bij moderne dans en ook bij lichte gymnastiek is het van zeer groot belang de lichaamsbewegingen en –houding in een spiegel te controlleren. Doch is het niet overal mogelijk om een groot spiegeloppervlak te monteren. Daar helpen onze lichte, dichtklapbare spiegels en verrijdbare spiegelwanden: in een handomdraai verander je nu elke turnzaal of gelijk welke andere multifunctionele ruimte om in een echte danszaal.

Glasheldere, onbreekbare balletspiegel
Men zegt wel eens dat je geen omelet kan bakken zonder eieren te breken, maar bij ons kan dat dus wel. Gewoon omdat we bij balletspiegels de veiligheid op de allereerste plaats zetten. De controlespiegel uit kristalglas is over het ganse oppervlak verlijmd en daardoor zijn ongelukken nagenoeg uitgesloten. U kan de spiegelwand optioneel beveiligen met een bijkomende splinterfolie en bij onze lichte spiegel werd zelfs helemaal geen glas gebruikt. Hij bestaat uit een hoogwaardige polyesterfolie die over een aluminium raam is gespand. Daardoor biedt deze niet alleen de hoogste veiligheid maar ook een glashelder spiegelbeeld. In ons assortiment vind je werkelijk alles wat het hart van een danser verlangt.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.