• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  41767 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Basketbal

Basketbal op school, in de sportclub en op openbare plaatsen

Basketbal is een van de meest populaire sporten ter wereld. Ook bij ons krijgt deze spannende teamsport meer en meer belangstelling van jongeren en volwassenen. In de basketbalwinkel van Sport-Thieme vindt u alles rond deze trendsport: te beginnen met volledige basketbalinstallaties voor scholen, clubs, competities, openbare voorzieningen en voor privégebruik, van basketbalborden en ringen tot de officiële competitieballen.
Filter
Filter

Alles voor basketbal

Voor basketbal heeft u een basketbalinstallatie nodig: daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen combinaties voor indoor-basketbal in de sporthal en outdoor-basketbal. Kijk maar naar goedkope sets voor privégebruik: die bestaan uit een basketbalbord en een basketbalring met net. Maar ook voor de scholen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen: Basketbaldoelen voor aan een wandrek, muurinstallaties voor de sporthal of onze mobiele basketbalset. Zo wordt elke worp is een voltreffer.

Basketbal-accessoires voor binnen en buiten

Een roosterbord is in het bijzonder geschikt voor openbare speelplaatsen in woonwijken. Dit bord van rooster-weefsel is bijzonder stil. De basketbalring wordt op een hoogte van 3,05 meter gemonteerd. Voor de publieke sector zijn er ringen met kettingnetten die beter bestand zijn tegen vandalisme. Let er op dat wanneer er gedunkt wordt, de ring tegen deze belasting bestand is. Basketbaluitrustingen met neerklapbare ring zijn bijzonder veilig. In ons assortiment vindt u alles voor de basketbalsport, van professionele FIBA-goedgekeurde Level 3 systemen tot de officiële competitieballen van Spalding, maar ook andere kwaliteitsvolle ballen van fabrikanten zoals Molten of onze goedkope huismerk. Koop alles voor basketbal bij Sport-Thieme/Sport-Thieme.