• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Basketbal

Basketbal op school, in de sportclub en op openbare plaatsen

Welkom in onze basketbal shop, waar passie en precisie samenkomen. Ontdek eersteklas basketbalborden, hoogwaardige basketballen en teamsportuitrusting voor veeleisende spelers. Duik in een wereld van sport waar kwaliteit en prestaties centraal staan. Nu winkelen en uw basketbalspel naar een nieuw niveau tillen.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
U bent wellicht ook geïnteresseerd in:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
U bent wellicht ook geïnteresseerd in:
Close

Alles voor basketbal

Voor basketbal heeft u een basketbalinstallatie nodig: daarbij wordt een onderscheid gemaakt tussen combinaties voor indoor-basketbal in de sporthal en outdoor-basketbal. Kijk maar naar goedkope sets voor privégebruik: die bestaan uit een basketbalbord en een basketbalring met net. Maar ook voor de scholen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen: Basketbaldoelen voor aan een wandrek, muurinstallaties voor de sporthal of onze mobiele basketbalset. Zo wordt elke worp is een voltreffer.

Basketbal-accessoires voor binnen en buiten

Een roosterbord is in het bijzonder geschikt voor openbare speelplaatsen in woonwijken. Dit bord van rooster-weefsel is bijzonder stil. De basketbalring wordt op een hoogte van 3,05 meter gemonteerd. Let er op dat wanneer er gedunkt wordt, de ring tegen deze belasting bestand is. Basketbaluitrustingen met neerklapbare ring zijn bijzonder veilig. In ons assortiment vindt u alles voor de basketbalsport, van professionele FIBA-goedgekeurde Level 3 systemen tot de officiële competitieballen van Spalding, maar ook andere kwaliteitsvolle ballen van fabrikanten zoals Molten of onze goedkope huismerk. Koop alles voor basketbal bij Sport-Thieme/Sport-Thieme.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.