• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45033 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Tafeltennistafels van beton

Betonnen tafeltennistafels: weerbestendig en stevig

Een betonnen tafeltennistafel is ideaal om te plaatsen op speelplaatsen, in parken of in openbare ruimtes. Deze zeer sterke tafeltennistafels zijn weerbestendig en extreem robuustzijn. Daardoor houden ze het ook onder de zwaarste omstandigheden uit. Indien u het wenst komen we ze monteren en plaatsen.
Filter
Productgroep
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Prijs
Type product
Close
Outdoor tafeltennistafels van beton
Outdoor tafeltennistafels zijn ware magneten voor kinderen en volwassenen. In het park, op de speelplaats, overal ontmoet u mensen die samen sporten en plezier maken. Door het intensieve gebruik moeten deze tafels aan zowat alles weerstaan; daarom zijn betonnen tafeltennistafels het best geschikt. Zij weerstaan aan vocht en vorst; zij kunnen vrijstaand of verankerd geplaatst worden. Een leuk alternatief voor buiten is de ronde tafeltennistafel: plezier verzekerd.
Betonnen tafeltennistafels: plaatsbepaling en montage service
Wanneer u wenst een betonnen tafeltennistafel te plaatsen moet u er op letten dat de ondergrond hard en stevig is. Ideaal zijn asfalt of klinkers. U rekent best een oppervlakte van 10x5m als spelzone, zo hebben de spelers genoeg ruimte. Naast gehele tafeltennistafels, leveren we ook onderdelen voor bestaande of beschadigde tafels: speelhelften, onderstellen,.... Wij stellen u ook een montage service voor; wij maken u graag een prijsofferte op voor zo een montage/plaatsing.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.