• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  43195 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Nordic walking

Nordic Walking uitrusting voor beginners en profs

Nordic Walking uitrusting zoals stokken, pads en hartslagmeters bestelt u goedkoop bij Sport-Thieme in de online-shop. De professionele accessoires zorgen ervoor dat u zich goed voelt bij uw sport, effectief traint, plezier heeft en geen onnodige risico’s neemt op blessures. Nordic Walking: vandaag bestellen en morgen starten! Sport-Thieme.be!
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
U bent wellicht ook geïnteresseerd in:
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Materiaal
Prijs
Type product
U bent wellicht ook geïnteresseerd in:
Close

Nordic Walking uitrusting voor beginners en profs
Nordic Walking is een trendy sport voor jong en oud, die ideaal geschikt is voor een gezonde bloedsomlooptraining. Door het gebruik van de stokken ontlast u de gewrichten, traint u het ganse lichaam en verbrandt u tot 40 procent meer calorieën in vergelijking met een traditionele looptraining. Omdat Nordic Walking eenvoudig aan te leren is en u zelf de intensiteit kan bepalen, is de sport evenzeer geschikt voor beginners als voor profs. De gepaste Nordic Walking uitrusting is een belangrijke vereiste om succesvol te kunnen beginnen.

De Nordic Walking basisuitrusting
Het belangrijkste onderdeel van de Nordic Walking uitrusting zijn goede stokken. Ze moeten de juiste lengte hebben en goed in de hand liggen. De gewatteerde Nordic Walking handschoenen zien er niet alleen mooi uit, maar ondersteunen ook een succesvolle training. Een reflex-armbandage zorgt voor meer veiligheid in de schemering voor het geval dat de training wat langer duurt. Tot de standaard Nordic Walking uitrusting behoren ook gummipads voor de stokpunten. Ze dempen de bounce en verlenen de stok meer grip wanneer u op asfalt loopt. Opdat u zich niet zou overbelasten en in de optimale hartslag frequentie zou trainen, bevelen wij u de aanschaf aan van een hartslagmeter ter vervollediging uw Nordic Walking uitrusting.