• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Biljart

Biljart Shop: Alles voor deze precisiesport

In de biljart shop van Sport-Thieme vind je alles wat je nodig hebt: hoogwaardige biljarttafels voor in- en outdoor, biljartkeu’s, biljartballen en bijbehorend biljartaccessoires. Biljart is een precisiesport, die voor elke leeftijd langdurig speelplezier garandeert. Beginners slagen er snel in de eerste stoten, profs schitteren in mooi beheerste wedstrijden.
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Biljarttafels, biljartkeu’s en toebehoor

Biljartaccessoires en biljarttafels koop je handig en makkelijk in de online shop van Sport-Thieme. Daar hebben we voor u alles wat u nodig heeft om met succes te starten. Afhankelijk van het gebruik heeft u de keuze uit verschillende tafelmodellen voor in- en outdoor. Ook biljartkeu’s bieden wij in verschillende uitvoeringen aan – zowel uit hout als uit onbreekbaar fiberglas. Vervangballen, biljartkrijt, biljarttafeldoeken of lederschroeven vindt u onder de rubriek biljart accessoires.

Winnen dankzij inzicht

Wie lukt het om als eerste alle ballen in de doelgaten te schieten? Biljart is van nature hoog stimulerend en is bij zowel oudere als jongere spelers populair. Zelfs jonge kinderen zijn erop gebrand hun talenten met de keu te tonen. Daarbij bemerk je al snel dat het bij biljart niet enkel om vaardigheid gaat, maar evenzeer om inzicht. Want enkel diegene die de invalshoek, uitvalshoek en af te leggen afstand nauwkeurig berekent, die wint. Er bestaan ondertussen 35 biljartvariaties waarvan de populairste poolbiljart, snooker en carambole zijn.

 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.