• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  38916 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Volleybal

Volleybal is een gekende, populaire teamsport.

Kracht, uithouding, snelheid en een goed balgevoel zijn belangrijke voorwaarden voor een goede opslag, maar tevens voor het correct opvangen en terugtoetsen van de bal . Naast de klassieke zaalvolleybal geniet nu ook het beachvolleybal van een steeds groter wordende populariteit. Bestel hier in de volleybal shop van sportime.be al je volleybalnetten, volleybalpalen, knieverbanden en volleyballen voor scholen, verenigingen, vrije tijd en de professionele sport.

Speelnetten volgens de DVV norm
In ons assortiment vind je een ruime keuze aan volleybal artikelen die voldoen aan de eisen van het Duits Volleybal Verbond (DVV). Daarbij maakt men onderscheid tussen de verschillende DVV klassificaties.Voellybal artikelen- bij sportime.be
Filter
Filter

Volleybalpalen en volleyballen
Volledige beachvolleybal installaties voor hobby en vrije tijd zijn snel en makkelijk op- en af te bouwen. Maar zo ook de trappenloos verstelbare palen voor school- en clubsport, die snel (de-)monteerbaar zijn. Bodembussen zijn voor een veilige verankering noodzakelijk en kunnen apart worden bijbesteld. Wij hebben tevens volleybalpalen voor wedstrijden volgens DVV1 en DVV2. Met volleybalpaalbescherming wordt het gevaar op kwetsuren aanzienlijk verminderd. 
Natuurlijk mag een passende volleybal niet ontbreken: zowel de officiële wedstrijdballen van Mikasa of andere merknamen zoals Molten en Conti zal u hier gegarandeerd terugvinden. Bestel al de nodige volleybalatributen in de volleybal shop van Sport-Thieme.be.