• Garantie

  Garantie minstens 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  43194 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Bedenktijd 100 dagen

Badminton

Badminton Shop: de complete uitrusting

Badminton is een snel spel, dat zowel bij grote en als bij kleine sporters populair is. Voor op school, bij recreatie en vereniging: In de badminton shop van Sport-Thieme vindt u alles, wat u nodig heeft, om direct te starten – van badmintonshuttles tot badmintonrackets.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Badminton: snel spelen
Bij badminton spel gaat het erover de shuttle met de badmintonracket zo over het net te spelen dat de tegenstander niet in staat is om het terug te spelen.Hierbij zijn verstand, uithoudingsvermogen en tactiek net zo belangrijk als reactie en coördinatie. Het spel wordt enkel of dubbel gespeeld. Het speelveld is 13,40 op-6,10 meter groot – Bij dubbel wordt over het ganse terrein gespeeld, bij enkel alleen op het 5,18 meter brede gebied dat zich bevindt tussen de binnenste grenslijnen. De nethoogte is in het midden van het net 1.524 meter.

Grote keuze in Badminton-accessoires
Sport-Thieme/Sport-Thieme heeft alles wat u nodig heeft voor badminton - bijvoorbeeld een groot assortiment rackets tegen gunstige prijzen. We hebben veel modellen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Shuttles zijn verkrijgbaar in alle gangbare varianten: van de gekleurde recreatieve shutlle tot wedstrijdshuttles. Met palen en netten in diverse uitvoeringen bouwt u snel en gemakkelijk een volledig badmintonveld - zowel binnen als buiten.