• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Getrasport SGT-testapparaat "Kugel- und Hammer-Messlehren"

productinformatie
Nieuw
Getrasport SGT-testapparaat "Kugel- und Hammer-Messlehren"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62965000 * € 205,–
di. 20.08 - di. 27.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Voor 2,0 kg, 3,0 kg, 4,0 kg, 5,0 kg, 6,0 kg, 7,26 kg kogels

Beschrijving van het product

Zoekt u een duurzame en lichte optie voor uw sport- of onderwijsomgeving? Dan is ons aluminium product precies wat u nodig heeft. Het is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat het niet alleen stevig maakt, maar ook verrassend licht met een gewicht van slechts ongeveer 1 kg. Met afmetingen van 28x18x1,5 cm biedt dit veelzijdige product een praktische grootte voor veel verschillende toepassingen. Het strakke ontwerp in de kleur grijs zorgt bovendien voor een professionele uitstraling die in elke setting past.

Dit product is ideaal voor sportfaciliteiten, scholen of therapeutische instellingen die op zoek zijn naar kwaliteit, functionaliteit en stijl. Het ontwerp is minimalistisch en past daardoor naadloos in moderne ruimtes. De gebruikte materialen en de afwerking garanderen een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

  • Materiaal: Hoogwaardig aluminium
  • Afmetingen: 28x18x1,5 cm – compact en veelzijdig
  • Gewicht: Ca. 1 kg – licht en makkelijk te hanteren
  • Kleur: Modieus grijs

Dit elegante en praktische product is een uitstekende keuze voor diverse toepassingen en omgevingen, en combineert kracht met lichtheid en styling. Het biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een moderne uitstraling die zeker gewaardeerd zal worden binnen uw organisatie.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.