• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  40769 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Therapie & Psychomotoriek

Therapie: Onze Shop voor Therapie & Psychomotoriek

Via de Sport-Thieme-shop voor Therapie & Psychomotoriek vindt u kwalitatieve voorzieningen voor praktijkruimtes, kinderdagverblijven, therapie-inrichtingen of thuis. Het uitgebreide aanbod reikt van sporttoestellen voor fysiotherapie en revalidatie tot aan spellen en hulpmiddelen voor zintuig-stimulatie bij kinderen en volwassenen.
Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
U bent wellicht ook geïnteresseerd in:
Close
Filter
Close

Therapie & Psychomotoriek: Top-voorziening voor therapeuten.
Sport en beweging dragen in belangrijke mate bij aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij fysiotherapie kan een doelgerichte spieropbouw-training de pijn verlichten en klachten voorkomen. Bij ergotherapie helpen spel en oefening bij zintuig-stimulatie, problemen te overwinnen en een gezonde ontwikkeling te bevorderen. Bij jeugd is lichamelijke training voor het reduceren van aggressie een belangrijk thema. De beste therapie-toestellen voor alle doeleinden hebben onze experts in de Sport-Thieme-shop voor Therapie & Psychomotoriek voor u samen gevoegd.

Snoezelen - Therapie voor meer ontspanning en welzijn
Snoezelen is een concept, dat oorspronkelijk stamt uit het werken met mensen met een beperking en dat zich ondertussen ook heeft bewezen op het gebied van therapie & psychomotoriek. Daarbij gaat het erom, een ruimte te creëren voor een aangename waarneming en ontspanning. Belangrijke bestanddelen zijn bijvoorbeeld aromatherapie, klank- en lichteffecten. Steeds meer zetten therapeuten Snoezelen in voor demente mensen. Alles, wat u voor de inrichting van een behaaglijke snoezelruimte nodig heeft, vindt u in onze Shop voor Therapie & Psychomotoriek.