• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sport-Thieme Wedstrijdhindernis voor watersloot "3,66 m"

productinformatie
Sport-Thieme Wedstrijdhindernis voor watersloot "3,66 m"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63157800 * € 879,–
vr. 23.08 - vr. 30.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Sport-Thieme wedstrijdhindernis voor de watersloot biedt een duurzaam verlijmde houten balk en solide aluminium poten. Dankzij de eenvoudige hoogteverstelling kunt u de horde snel op de juiste hoogte instellen - ideaal voor training en competitie.
  • Voor de hindernisbaan met watersloot in training en competitie
  • World Athletics gecertificeerd
  • Levering incl. grondbus
World Athletics

Beschrijving van het product

Stabiel tijdens de training en competitie

De atletiekbaan is het toneel waar atleten zich meten in techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. Een speciaal onderdeel hierbij is de hindernisloop, waarbij sporters de uitdaging aangaan om over diverse obstakels te springen - waaronder de waterbak. Dit onderdeel zorgt vaak voor spectaculaire momenten, zowel voor de atleten als voor het publiek. Het Sport-Thieme hindernis voor de waterbak "Weltklasse" is hiervoor het perfecte sportartikel. Het biedt een combinatie van een uitdagend sportelement en een kwalitatief hoogwaardig trainingsmiddel, essentieel voor zowel trainingssessies als een eerlijke strijd tijdens wedstrijden. Dankzij de aanpasbare verstellingen kan de hindernis moeiteloos aangepast worden aan de vereiste hoogte, wat essentieel is voor een effectieve en veilige training of competitie.

Productdetails:
  • Lengte: 3,66 m
  • Afmetingen van de telescopische standpijpen: 80x80 mm
  • Hoogte verstelbaar: voor vrouwen 76,2 cm, jongens onder 18 jaar 83,8 cm, mannen 91,4 cm

Dit Sport-Thieme hindernis voor de waterbak "Weltklasse" biedt atletiekclubs en sportfaciliteiten de mogelijkheid om hun atleten te voorzien van optimaal trainingsmateriaal dat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de prestatieverhogende aspecten van de hindernisloop. De kwaliteit en aanpasbaarheid This is bold text zorgen ervoor dat dit een waardevolle aanvulling is op de uitrusting van elke atletiekvereniging die zich richt op prestaties op het hoogste niveau.
Koop vandaag nog de Sport-Thieme wedstrijdhindernis voor de watersloot "3,66 m" voor eerlijke wedstrijden.

Leveringsbonnen

  • Bezorging is tot aan de stoeprand
Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.