• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Erler Zimmer Skeletmodel "Schultergelenk mit Bändern"

productinformatie
Nieuw
Erler Zimmer Skeletmodel "Schultergelenk mit Bändern"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62753502 * € 93,99
wo. 31.07 - wo. 07.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


  • Afneembaar statief
Made in Germany

Beschrijving van het product

Anatomisch Model "Schoudergewricht met Banden" van Erler Zimmer:

Het anatomische model "Schoudergewricht met Banden" van Erler Zimmer is een nauwgezet uitgewerkt model dat een gedetailleerde weergave biedt van de belangrijkste gewrichtsbanden en delen van de gewrichtskapsel. Het biedt een unieke mogelijkheid om hoofdbewegingen zoals anteversie, retroversie, externe en interne rotatie, alsook abductie op een indrukwekkende wijze te demonstreren. Dit model komt met een eenvoudig verwijderbaar statief, waardoor het zowel praktisch in gebruik is als een waardevolle toevoeging voor onderwijsdoeleinden.

Productdetails Schoudergewricht met Banden:

  • Materiaal: Onbreekbaar kunststof

  • Afmetingen (LxBxH): 18x18x19 cm

  • Gewicht: 0,8 kg

Kenmerken van het Schoudergewricht met Banden:

  • Bevat de belangrijkste ligamenten zoals het Lig. Coracoacromiale, Lig. Coracohumerale en Lig. Transversumscapulae, en gedeeltes van de gewrichtskapsel.

Dit anatomische model van het schoudergewricht is een essentieel leermiddel voor iedereen die zich bezighoudt met de anatomie van het menselijk lichaam, of dit nu in een educatieve setting is of binnen de professionele gezondheidszorg. Door de gedetailleerde uitwerking zijn de complexe bewegingen en structuur van het schoudergewricht helder te begrijpen en te demonstreren. Dit maakt het model een waardevolle aanvulling voor uw collectie.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.