• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Erler Zimmer Anatomisch model "Auge"

productinformatie
Nieuw
Erler Zimmer Anatomisch model "Auge"
Erler Zimmer Anatomisch model "Auge"
Erler Zimmer Anatomisch model "Auge"
Erler Zimmer Anatomisch model "Auge"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63135408 * € 88,99
wo. 31.07 - wo. 07.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Het Erler Zimmer Anatomisch Model "Oog" is een uitzonderlijke weergave van het menselijk oog, ontworpen met aandacht voor detail en precisie. Dit zesdelige model bestaat uit de witte ooghuid in twee helften, het glasachtig lichaam, de lens, het hoornvlies, en de iris. Wat dit model extra speciaal maakt, zijn de duidelijk zichtbare aanhechtingen van de oogspieren en de netvlies op de witte ooghuid. Dit model is een onmisbaar hulpmiddel in het onderwijs, zowel op scholen als universiteiten, en dient als een perfect illustratiemiddel in medische praktijken en ziekenhuizen.

Productdetails:
  • Materiaal: Kunststof, Glas
  • Afmetingen oog (BxHxD): 10x10x12 cm
  • Afmetingen model met voet (BxHxD): 12x12x15 cm
  • Gewicht: 400 g

Met zijn realistische details biedt het Erler Zimmer Anatomisch Model "Oog" een diepgaande blik op een van de meest complexe organen van het menselijk lichaam. Dit model is niet alleen een leerzaam hulpmiddel, maar ook een indrukwekkend bewijs van de geavanceerde anatomische precisie. Het is ideaal voor iedereen die meer wil begrijpen over de werking en structuur van het oog.

Het Erler Zimmer Anatomisch Model "Oog" bewijst dat leren zowel boeiend als visueel aantrekkelijk kan zijn. Het verrijkt het onderwijs en de medische praktijk met zijn gedetailleerde weergave en kwalitatieve constructie.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.