• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Erler Zimmer Anatomisch model "Team"

productinformatie
Nieuw
Erler Zimmer Anatomisch model "Team"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63136906 * € 124,–
vr. 02.08 - vr. 09.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Erler Zimmer Anatomisch Model "Huid": Onthult Structuur en Interne Systemen
Het Erler Zimmer Anatomisch Model "Huid" biedt een uitgebreide weergave van de verschillende huidlagen en anatomische structuren in 3D, ideaal voor educatieve doeleinden. Of u nu docent, student of zorgprofessional bent, dit model belicht op een verhelderende wijze de complexiteit van de huid, waaronder zenuwen, bloedvaten, zweetklieren, talgklieren, haarfollikels, haarspieren, en Pacinische lichaampjes. Het dient als een uitstekend hulpmiddel voor zowel onderwijsinstellingen als medische professionals die een dieper inzicht willen geven in de structuur en het functioneren van de huid.

Productdetails:
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen (LxBxH): 20x10x20 cm
  • Gewicht: 900 g

Het anatomische model "Huid" is een onmisbaar instrument voor iedereen die betrokken is bij de studie of het onderwijs van de menselijke anatomie. Het biedt een realistische en gedetailleerde weergave die essentieel is voor een grondig begrip van de huidlagen en hun functies.

Dit anatomisch model is een fantastische aanwinst voor educatieve instellingen en gezondheidszorgprofessionals die hun kennis over de menselijke huid willen verdiepen. Met zijn nauwkeurigheid en kwaliteit ondersteunt het effectief het leerproces.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.