• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Erler Zimmer Anatomisch model "Match"

productinformatie
Nieuw
Erler Zimmer Anatomisch model "Match"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63137303 * € 124,–
wo. 31.07 - wo. 07.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Beschrijving van het product

Erler Zimmer Anatomisch Model "Atemwege": Voor patiëntenvoorlichting of medische studies
Het anatomisch model "Atemwege" van Erler Zimmer is een gedetailleerde weergave van de longen, luchtpijp en bovenste luchtwegen, ontworpen met precisie om een duidelijk beeld te geven van dit complexe gebied. Uitermate geschikt voor gebruik in patiëntenvoorlichting, alsmede een essentieel leermiddel in educatieve settings zoals scholen, universiteiten, of binnen professionele ontwikkelingstrajecten in de gezondheidszorg.

Product Details:
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen (LxBxH): 16x13x28 cm
  • Gewicht: 400 g

Dit anatomisch model is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zich bezighoudt met het verstrekken van medische informatie of het volgen van medische studies. Het biedt een concrete weergave die bijdraagt aan een beter begrip van de menselijke luchtwegen, essentieel voor effectieve patiëntenzorg en onderwijs.

Dit model is niet alleen een waardevolle toevoeging aan uw educatieve materialen, door de nauwkeurige detailweergave ook een perfecte ondersteuning in de communicatie met patiënten of studenten.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.