• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

RCS Headset-Microfoon

productinformatie
RCS Headset-Microfoon
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B62885403 * € 50,99
ma. 05.08 - ma. 12.08

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de RCS-headset-microfoon heb je je handen vrij en kun je je concentreren op het modereren van evenementen en cursussen.
  • Voor spraakoverdracht naar de RCS-zakzender
  • Uitvoer via het compatibele RCS-muzieksysteem "School-Cube"
  • Geschikt voor elke hoofdvorm

Beschrijving van het product

Praktische accessoires voor de RCS-bodypackzender

RCS Headset-Mikrofoon: de ideale partner voor evenementen
Of u nu een presentatie, workshop of een groot evenement organiseert, het RCS headset-microfoon is uw ideale partner voor elke gelegenheid. Dit headset is uitgerust om te werken met de optionele RCS "UHF" bodypack zender en biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit. De flexibele pasvorm garandeert comfort voor elke gebruiker, ongeacht de vorm van het hoofd, terwijl de robuuste bouwkwaliteit zorgt voor duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik. Met een indrukwekkend bereik van 30 tot 40 meter kunt u vrij bewegen zonder signaalverlies. Interessant is dat voor dit microfoon geen aparte vergunning vereist is, wat het een zorgeloze keuze maakt voor uw evenementen.

  • Gewicht: ongeveer 150 g
  • Kabellengte: ongeveer 100 cm

Dit RCS headset-microfoon combineert comfort met heldere geluidsoverdracht, en is daarmee perfect voor elke setting die een onopvallende, maar krachtige audioplossing vereist. Met zijn optimale bereik en eenvoudige bedienbaarheid, is het de optimale communicatietool die uw evenementen naar een hoger niveau tilt.
Maak uw RCS-muzieksysteem "School-Cube" compleet met passende accessoires en bestel de RCS-headsetmicrofoon nu in de Sport-Thieme onlineshop.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.