• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45224 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Schaar Design Magneetset toestellen voor vitrinekast

productinformatie
Schaar Design Magneetset toestellen voor vitrinekast
Art.-nr. Prijs (10 stuks) Levertijd Aantal (10 stuks)
W0-B63106004 * € 7,99
ma. 29.07 - wo. 31.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


Met de magneten voor vitrinekast zet u decoratieve accenten, en uw info is altijd veilig bevestigd
Made in Germany

Beschrijving van het product

Ontdek onze veelzijdige, ronde grijze buis met een diameter van 25 mm. Een essentieel product dat door zijn neutrale uitstraling en veelzijdigheid in vrijwel elke setting gebruikt kan worden. Of het nu gaat om de inrichting van een sportschool, het aanpassen van speeltoestellen of het ondersteunen van therapie-uitrustingen, deze buis biedt stevigheid en stabiliteit waar u op kunt bouwen. Door de toepassing van hoogwaardige materialen is duurzaamheid gewaarborgd, wat betekent dat u kunt rekenen op een langdurige prestatie en betrouwbaarheid.

De neutrale grijze kleur zorgt ervoor dat de buis naadloos integreert in diverse ontwerpen en omgevingen, zonder dat het afdoet aan de professionaliteit van uw ruimte. Het is een simpel, doch essentieel onderdeel dat uw projecten naar een hoger niveau tilt.

  • Rond design: perfect voor veelzijdige toepassingen
  • ø 25 mm: de ideale maat voor stabiliteit en stevigheid
  • Grijze kleur: neutraal en professioneel, makkelijk te combineren

Deze veelzijdige, grijze buis is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar onderdelen die gemak en kwaliteit bieden. Een belangrijke toevoeging aan uw professionele uitrusting die de functionaliteit en het uiterlijk van uw projecten verbetert.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.