• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Sportime Biljart-toebehoren-set "Outdoor Pro"

productinformatie
Nieuw Set
Sportime Biljart-toebehoren-set "Outdoor Pro"
Art.-nr. Prijs (Set) Levertijd Aantal (Set)
W0-B63641200 * € 205,–
wo. 27.11 - vr. 29.11

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.

toebehoren

Beschrijving van het product

Het Sportime Biljart Accessoireset "Outdoor Pro" is een essentiële aanwinst voor elke buitenspeeltafel waarop u het klassieke spel van precisie en strategie wilt beoefenen. Dit complete set is zorgvuldig samengesteld om uw buitenspeelervaring naar een hoger niveau te tillen, weer of geen weer. Het omvat twee Fiberglas keuen die niet alleen duurzaam en bestand tegen de elementen zijn, maar ook een uitstekende krachtoverdracht bieden voor die perfecte stoot. Daarnaast vindt u in dit pakket ook professionele biljartballen bewaard in een stevige koffer, een driehoek voor het opzetten van de ballen, kwaliteitsvolle biljartkrijt en een handige biljartborstel voor onderhoud.

Setinhoud:
  • 2 Bison Biljartkeu "Graphite", met een 12 mm kleefpomerans, gemaakt van Fiberglas, Lengte: 140 cm, Gewicht: 500 g
  • 1 Stradivari Biljartballen "Competitie", gefabriceerd uit kunsthars, Diameter: 57,2 mm
  • 1 Sportime Plastic Triangel voor biljartballen met een diameter van 57,2 mm
  • 1 Sportime Biljartborstel met plastic handvat, Afmetingen: 18,5x1,6x5 cm
  • Sportime Biljartkrijt "Gold Cup", in de kleur blauw, 12 stuks

Of u nu een fervente biljartspeler bent of uw gasten wilt vermaken met een spelletje van tactiek en behendigheid, dit "Outdoor Pro" biljart accessoireset van Sportime is de perfecte aanvulling. Dit set is ontwikkeld om de uitdagingen van het buitenspel te weerstaan en tegelijkertijd een vlekkeloze speelervaring te garanderen.

Met dit uitgebreide biljartaccessoireset bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten die bijdragen aan het spelplezier en de precisie op uw buitentafel. Dit is absoluut een voortreffelijke keuze voor elke liefhebber van het biljartspel.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.