• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  41767 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Fitnesstraining met kleine toestellen

Fitnesstraining met kleine toestellen

U wenst efficiënt te trainen, maar niet met grote kracht- en cardiotoestellen? Of zoekt u kleine fitnesstoestellen voor uw thuistraining met dewelke u flexibel kracht en mobiliteit kunt trainen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij weten dat een efficiënte training ook met kleine toestellen succesvol kan zijn! Bestel vandaag uw optimaal klein toestel voor de fitnesstraining en start morgen uw persoonlijk fitnessprogramma.

Topseller

Togu Brasil Handtrainer

Togu Brasil Handtrainer
Paar vanaf € 25,50
bestel nu »
Filter
Filter

Kleine toestellen: even veelzijdig als uw motivatie voor uw sport!
De kleine toestellen voor de fitnesstraining hebben het voordeel zeer flexibel en plaatsbesparend te zijn. Niettegenstaande komt de functionaliteit niets te kort: er zijn vele fitnessoefeningen met kleine fitnesstoestellen, die snel resultaat kunnen opleveren. Veel professionele sporters zweren bij de fitnesstraining met kleine toestellen, omdat ze zeer gericht spiergroepen aanspreken. Zeer geliefd zijn de oefeningen voor stretching en krachttraining.

Trainen met kleine toestellen: zeker niet eentonig!
Wie gelooft dat een fitnesstraining met kleine toestellen enkel met halters gebeurt, vergist zich enorm. Ondertussen is er in de sportbranche een megatrend „flexibele training: altijd en overal“ ontstaan en zijn er hoogwaardige producten uit innovatieve materialen ontwikkeld. Ontdek de kleine toestellen voor de evenwichtstraining, fitnessbanden, expanders en natuurlijk de klassieker: onze Pezziballen! Nu met plezier fit worden!

Fitnesstraining: zo flexibel zoals u bent!
Veel klanten vragen ons hoe ze onderweg het best kunnen trainen om niet aan hun sport te verzaken, bijvoorbeeld op zakenreis of op vakantie. Bijna niemand zou mogen verzaken aan hun favoriete oefeningen, ook wanneer men een keer niet in de studio kan trainen. Wij bevelen dan vaak een fitnesstraining met kleine toestellen aan. Dikwijls passen deze hulpmiddelen in elke koffer! Ook mensen, die pas beginnen met sporten, maar thuis moeten blijven, zijn dankbaar voor deze trainingsmogelijkheden. Zeer efficiënt is in deze context de training met het eigen gewicht, wat bij kleine toestellen optimaal gebruikt wordt. Start uw eigen mobiele fitnessstudio met Sport-Thieme.be