• Garantie

  Garantie minimaal 3 jaar

 • Klantenservice

  02 757 11 72 Klantenservice

 • productbeoordelingen

  50.340 productbeoordelingen van onze klanten

 • Teruggaverecht

  Teruggaverecht 100 dagen

Sportime wordt Sport-Thieme - nu ook in België » meer weten

Functionele training

Functional Training: train op kracht, snelheid en coördinatie

Functional Training loopt volgens een integraal trainingsconcept: u traint meer dan 1 specifieke spiergroep gelijktijdig en daarvoor gebruik je het ganse lichaam. Bij deze work-outs train je de natuurlijke volgorde van de bewegingen - dat geeft je meer kracht en fitheid en verbetert tevens je lichaamcoördinatie en snelheid. Het versterkt je gewrichtsbanden en gewrichten.
Filter
Filter

Doeltreffende work-outs met kleine toestellen
De training in de functionele zone is zeer doeltreffend. Ook bij zeer complexe oefeningen heb je geen uitwendige krachttoestellen nodig. In plaats daarvan doe je je work-outs met eenvoudige trainingsvoorwerpen. In de Functional Training bestaat er een veelvoud van oefeningen waar je enkel gewichtsballen, fitness bars en elastische tubes gebruikt. Voor fitness studio’s, individuele trainers en sportverenigingen bieden de startersets de perfecte eerste stap. Deze laten zich ook makkelijk combineren voor meer afwisseling in het trainingsparcour. De startersets zijn afgestemd op ruimtes van uiteenlopende afmetingen.

Functional Training biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Functional Training kan in verschillende sporttakken ondersteunend worden ingepland: verbeter de fitheid van je clubsleden, versterkt de spieren en gewrichten, verbeter de snelheid en de lichaamscoördinatie van de sporters. Functionele trainingen zijn ideaal voor de rehabilitatiesport en voor de fysiotherapie - ondersteun de fitheid van rehab sporters. Vind hier in onze Sport-Thieme online shop alles voor de Functional Training.