• Garantie minstens 3 jaar

 • 02 757 11 72 Klantenservice

 • 45210 productbeoordelingen van onze klanten

 • Bedenktijd 100 dagen

Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"

productinformatie
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Joola Tafeltennisrobot "Carbon Control"
Art.-nr. Prijs (stuk) Levertijd Aantal (stuk)
W0-B63155905 * € 615,–
ma. 22.07 - wo. 24.07

*Alle prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten.


De Joola tafeltennisrobot "Shorty" is een onmisbare hulp bij elke tafeltennistraining. Het tafelmodel biedt een scala aan trainings- en toepassingsmogelijkheden. Er is ruimte voor 150 ballen en kan met een druk op de knop worden aangezet voor individuele of groepstraining.]
 • Voor scholen, verenigingen en gebruik in de vrije tijd
 • Biedt variabele snelheden, 8 verschillende vormen van rotatie (bijv. Topspin-, slice- en slice combinaties), trajectvariaties en oscillatie-opties
 • Incl. Veiligheidsnet, afstandsbediening, grote ballenbak
 • Eenvoudige montage en demontage, kan overal op de tafel worden geplaatst, ideaal precies in het midden aan het einde van de tafel
 • Ook instelbaar: uitwerpfrequentie van de ballen, selecteerbaar tussen 9 niveaus, wat overeenkomt met 25-85 ballen / min

Beschrijving van het product

Eenvoudige bediening gecombineerd met multifunctionaliteit

De Joola Tafeltennisrobot "Shorty": Gebruiksgemak voor Effectieve Training
De tafeltennisrobot "Shorty" van Joola is de ideale partner voor spelers die hun prestaties willen verbeteren. Kenmerkend voor "Shorty" is de eenvoud aan instellingen voor verschillende typen spellen en de flexibiliteit in de plaatsing ervan. U kunt de robot makkelijk positioneren waar u maar wilt, bijvoorbeeld aan de rand van de tafel, in het midden. Bevestig de houder voor de afstandsbediening aan de hoek van de tafel aan uw kant, plaats de afstandsbediening erin en het spel kan starten. "Shorty" werkt op elektriciteit: sluit hem eenvoudig aan op het stopcontact en het trainen kan beginnen.

Instellen van Slagtypes en Balbaan
"Shorty" biedt u de flexibiliteit om te kiezen tussen directe of indirecte worpen, waarbij de directe ballen sneller en met meer rotatie komen dan de indirecte. Met in totaal acht verschillende rotatiesoorten, waaronder topspin, backspin en gecombineerde zijspins, stelt u gemakkelijk de gewenste balrotatie in met een vaste schroef. Ook de vliegbaan van de bal wordt met deze schroef ingesteld en hangt af van de afstand van "Shorty" tot de tafel, evenals van de hoogte.

Streuwinkel en Rotatie Aanpassen
De spreidingshoek wordt ingesteld met een schroef die verantwoordelijk is voor de vliegrichting van de bal. De hoek vergroot bij een draaiing van de ballen met de klok mee, en verkleint bij een draai tegen de klok in. Om de rotatie aan te passen, draait u de handgreep van de balrotatie naar de gewenste positie op de motor, vastgesteld met een schroef. Deze motor kan 180 graden draaien, wat extra flexibiliteit biedt in uw training.

Productdetails:
 • Materiaal: Kunststof, Metaal
 • Afmetingen (LxBxH): 56x25x31 cm
 • Gewicht: 4,5 kg
 • Kleur: Goud

Met deze tafeltennisrobot verhoogt u niet alleen uw speelniveau, maar brengt u ook meer variatie en plezier in uw training. Door zijn veelzijdigheid is "Shorty" een geweldige aanvulling op elke tafeltennisuitrusting.

Dit product is perfect voor iedereen die de kwaliteit van zijn tafeltennistraining naar een hoger niveau wilt tillen, met gebruiksgemak, diversiteit in spel en een robuust ontwerp.
Veiligheidsinstructies]
 • Laat kinderen niet zonder toezicht met het apparaat spelen.
 • Niet buiten gebruiken bij wind of regen.
 • Raak tijdens het gebruik de rubberen rol of de kogelmengstok niet aan.
 • Houd voldoende afstand tot de uitwerpopening.
 • Schakel het apparaat na gebruik altijd uit en trek de stekker uit het stopcontact

Bent u op zoek naar een tafelrobot voor gebruik bij tafeltennis? Bestel dan vandaag nog de "Shorty" tafeltennisrobot van Joola.

Veiligheid

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Reviews
Alleen klanten die het artikel bij ons hebben gekocht en een uitnodiging voor een recensie hebben ontvangen, kunnen productrecensies schrijven. Als auteur van een recensie helpt u andere klanten meer te weten te komen over het product en het gebruik ervan. Als lezer van een review, kan het u helpen beslissen of het het juiste product voor u is.
Er zijn nog geen recensies over dit product beschikbaar.
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.