• Garantie minstens 3 jaar

  • 02 757 11 72 Klantenservice

  • 45240 productbeoordelingen van onze klanten

  • Bedenktijd 100 dagen

Matten

Matten voor de turnsport

In de Sport-Thieme mattenwinkel vindt u veilige matten voor elke sport! Of het nu gaat om turnmatten, zachte valmatten, trainingsmatten of vechtsportmatten: veiligheid en hoge kwaliteit staan bij ons voorop. Nu uw nieuwe mat kopen - Hier bij Sport-Thieme.

Filter
Productgroep
Trends & Onderwerpen
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close
Filter
Productgroep
Merkartikelen
Prijs
Type product
Close

Veiligheid bij alle oefeningen

Door hun karakteristieke eigenschappen zijn matten in de eerste plaats bedoeld om de landing van sporters zo zacht en gewrichtvriendelijk mogelijk te laten gebeuren en zo kwetsuren te voorkomen. Net daarom is in de school- en verenigingsport de keuze van de juiste, kwalitatief hoogwaardige sportmat onontbeerlijk. Eveneens belangrijk is de juiste bestemming van de mat in acht te nemen: wordt er hierop gevochten of gesprongen? En in dat laatste geval, vanuit welke hoogte? Bij de zoektocht naar de juiste mat is de densiteit het voornaamste en essentiële aandachtspunt.

Voor elke sportsituatie de gepaste mat

Of het nu voor de kleutertuin, de basisschool, de vereniging of de fitness, turnsportkunst of gevechtskunst is – voor elke situatie bestaat de geschikte mat. Wij leveren nu al geruime tijd de meest kleurrijke lichtgewicht turnmatten (in blauw, geel, rood en groen). Tevens vind je bij ons hoogwaardige Tatamimatten, met die ingenieus gekartelde rand of onze handige tweezijdige matten die allemaal verschilllende eigenschappen gemeen hebben. Eén zijde van deze omkeerbare- of combimatten is met geel vilt overtrokken en heeft de eigenschappen van een springmat, terwijl de andere zijde uit blauwe turnmatstof bestaat en eerder neigt naar een zachte valmat. Tevens laten deze twee zich moeiteloos aan elkaar hechten met behulp van een brede klittenband. Echt knap gevonden!
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op uw volgende bestelling.